Osastonhoitaja Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä:
Tervetuloa Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuollon tiimiin.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen toimintaympäristön, jossa asiakaslähtöisyys, tavoitteellisuus ja toiminnan kehittäminen sekä kustannustehokkuus ovat keskiössä. Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto on osa perhekeskustoimintaa.

Osastonhoitajan tehtävään sisältyy kouluterveydenhuollon toiminnan johtamisen kokonaisuus sekä espoolaisen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon strategian mukainen kehittäminen yhdessä henkilöstön ja johdon kanssa.
Osastonhoitaja työskentelee koulu- ja opiskeluterveydenhuollon päällikön alaisuudessa ja on terveydenhoidon laajennetun johtoryhmän jäsen.
Osastonhoitaja on vastuussa oman vastuualueensa taloudesta sekä henkilöstön johtamisesta. Osastonhoitajalla on alaisina kouluterveydenhuollon terveydenhoitajat (vakansseja 28). Lisäksi hän toimii kouluterveydenhuollon edustajana monialaisissa verkostoissa ja työryhmissä.

Jos omaat hyvän paineensietokyvyn, johdat hyvin omaa työskentelyäsi sekä osaat luoda innostavaa ja positiivista ilmapiiriä, olet etsimämme esihenkilö.


Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Kamreerintie 2 B, Espoo


Työaika: 38 h 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset:
Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai yliopistossa suoritettu soveltuva alempi korkeakoulututkinto, joihin sisältyy tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutus tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto lisättynä vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutuksella sekä kaikkien tutkintojen lisäksi terveydenhuollon työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus ja organisointitaitoja, kiinnostusta ja osaamista asiakaslähtöisestä työskentelystä. Pidämme tärkeänä kouluterveydenhuollon palveluiden rohkeaa ja innovatiivista uudistamista sekä moniammatillisen, verkostomaisen työntavan tuntemusta.
Eduksi katsotaan Espoon tuntemus.

Arvostamme osaamista digitaalisten työmenetelmien ja some-näkyvyyden kehittämiseen, osaamista tiimien johtamiseen, ratkaisukeskeistä ja valmentavaa työotetta sekä kielitaitoa. Lisäksi toivomme sinulta johtamiskokemusta.


Perhe- ja sosiaalipalvelut / Terveydenhoito

Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hannele Otranen
Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon päällikkö
Puh. 050 405 7830 (tavoitettavissa parhaiten perjantaisin)

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Terveydenhoito
Osoite: Kamreerintie 2B, 02770 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja