Osastonhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Osastonhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Osastonhoitaja konservatiivisen vastuualueen poliklinikka-alueelle ja päiväsairaalaan Kainuun keskussairaalaan.

Haemme osastonhoitajaa määräaikaiseen virkaan (9.9.2019 - 31.12.2020) konservatiivisen vastuualueen poliklinikka-alueelle ja päiväsairaalaan Kainuun keskussairaalaan.
Poliklinikka-alueelle kuuluvat sisätautien-, neurologian-, keuhkosairauksien-, ihotautien-, syöpätautien- ja geriatrian poliklinikat. Päiväsairaalassa toteutetaan mm infuusiohoitoja sekä koronaariangiografia- ja dialyysitoimintaa. Tehtäväalue voi muuttua Uusi Sairaala -toiminnan suunnittelun myötä.

Kainuussa rakennetaan uusi sairaala. Poliklinikat siirtyvät uusiin tiloihin vuoden 2021 alussa. Päiväsairaala siirtyy jo tammikuussa 2020. Sinulla on mahdollisuus päästä suunnittelemaan toimintaa uusia tiloja hyödyntäen, mm. yhtenäisten toimintamallien ja sujuvien hoitoketjujen kehittäminen.

Osastonhoitajan tehtävänä on johtaa ja kehittää yksikkönsä hoitotyötä ja toimintaa yhdessä moniammatillisen henkilöstön kanssa yli yksikkö- ja vastuualuerajojen. Edellytämme kokemusta toiminnan johtamisesta ja esimiestehtävistä sekä hyviä henkilöstöjohtamistaitoja. Arvostamme toiminnan kehittämiseen sitoutuneisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva terveysalan korkeakoulututkinto tai aiempi osastonhoitajan pätevyys sisältäen tai täydennettynä riittävillä johtamisen opinnoilla, sekä oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994). Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 9.9.2019 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan osastonhoitaja Tarja Suomalaiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "osastonhoitaja"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Lisätietoja antavat: 1.- 12.7.19 oh Tarja Suomalainen puh. 0447974824, tarja.suomalainen@kainuu.fi ja 15.-19.7.19 aoh Helena Ohtonen puh. 0447731466, helena.e.ohtonen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Sisätautien pkl
Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.
Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Tutustu työnantajaan