test
Osastonhoitaja, kaupunginsairaala - Kangasalan kaupunki

Etsimme juuri sinua. Tervetuloa osastonhoitajan vakituiseen työsuhteeseen Kangasalan kaupunginsairaalaan. Hae hyvän piiriin nyt!

Kaupunginsairaala on 64 paikkainen perusterveydenhuollon osasto, jonka yhteydessä toimii myös kotisairaala. Osastolle hoidettavat potilaat tulevat erikoissairaanhoidosta, päivystyksestä sekä oma-asemien kautta. Toiminnallisesti osasto on jaettu kolmeen eri tiimiin: kuntoutus, akuutti ja palliatiivinen / akuutti. Osastolla työskennellään vastuuhoitaja toimintamallilla. Apunasi sinulla on tiimivastaavat.

Osastonhoitajana toimit kaupunginsairaalan yksikön lähiesimiehenä. Vastaat yksikössäsi toiminnan ja talouden johtamisesta, suunnittelusta ja kehittämisestä. Tunnistat kehittämisen painopistealueet ja organisoit yhdessä sovittujen kehittämistoimenpiteiden toimeenpanon. Keskeinen tehtäväsi on tukea henkilöstön osaamista muutoksessa ja juurruttaa näyttöön perustuvia, yhtenäisiä toimintatapoja. Lisäksi huolehdit, että toiminta on laadukasta. Huolehdit osaltasi myös työhyvinvoinnin toteutumisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä palvelualueen johdon, lähiesimiesten ja moniammatillisen henkilöstön kanssa.

Olet etsimämme ammattilainen, mikäli omaat itsenäisen työskentelyotteen ja olet hyvä organisoimaan. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä reipasta työotetta. Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää sinulta kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Odotamme sinulta joustavuutta, paineensietokykyä ja ennen kaikkea positiivista asennetta. Yhteistyötaidot ovat tehtävässä keskeisessä roolissa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus perusterveydenhuollon esimiestehtävistä. Toivottavasti olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen. Huumorintajukaan ei ole porukassamme haitaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja ylempi korkeakoulututkinto, tai aikaisempi opistotason tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen ja hallinnon opinnoilla. Eduksi katsotaan riittävä kokemus esimiestehtävistä.

Työsuhde on vakituinen. Työaikamuotona on yleistyöaika. Noudatettava työ- ja virkaehtosopimus on SOTE-sopimus. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta. Valitulta edellytetään tartuntalain 48 § edellyttämää rokotesuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyön johtaja, Jenni Aunio-Ahmavuo, jenni.aunio-ahmavuo@kangasala.fi. Puh. 044-481 3150. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat