Skip to main content
test
Osastonhoitaja, kliinisen fysiologian osasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme vakituista osastonhoitajaa päivätyöhön kliinisen fysiologian osastolle.

Osastolla työskentelee lähiesimiesten lisäksi 13 laboratorionhoitajaa, 2 sihteeriä, fyysikko ja lääkäreitä. Osaston tutkimusvalikoima on monipuolinen. Tutkimme ja mittaamme elimistön toimintoja ja niiden häiriöitä kaikenikäisiltä potilailta uusimman lääketieteellisen teknologian avulla. Osasto tekee tiivistä yhteistyötä KLIP- vastuualueen muiden osastojen kanssa, eli isotooppi- ja PET-osaston kanssa. KLIP-vastuualueen laatujärjestelmä on akkreditoitu (FINAS T150) ja kaikki toiminta tapahtuu kattavan laatujärjestelmän puitteissa.

Työtehtävä edellyttää potilaslähtöistä toimintatapaa, monipuolisia teknisiä taitoja, kykyä toimia joustavasti moniammatillisessa työryhmässä sekä kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoaan ja osaston toimintaa. Osastonhoitajalta vaaditaan laajakatseisuutta, hyvää stressinsietokykyä, joustavuutta, hyvää organisointikykyä sekä hyvät ihmissuhde- ja neuvottelutaidot.

Eduksi luetaan kokemus vastaavanlaisesta työstä ja kliinisen fysiologian syventävät opinnot. Samoin arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ruotsin kielen osaamista, jämäkkyyttä sekä selkeää ja tasapuolista johtamistapaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys.

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laboratorionhoitajan tutkintoa ja alan tuntemusta.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat yh Virva Seiko-Vänttinen puh. 040 511 5759 ja Päivi Ali-Raatikainen, p. 02 313 2935.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 11 Kuvantamisen toimialue, KLIP Kl01 Kliininen fysiologia, isotooppi- ja PET tutkimukset

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat