Osastonhoitaja (konservatiivinen osastotiimi) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Osastonhoitaja (konservatiivinen osastotiimi) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee osastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteiseen tehtävään konservatiiviseen osastotiimiin Mikkelin keskussairaalaan.

Vuodeosastoalueeseen kuuluu kolme vuodeosastoa (sisätautien ja keuhkosairauksien vuodeosasto 34, neurologian akuuttiosasto 24 ja perusterveydenhuollon akuutti vuodeosasto 26). Sairaalassamme rakennetaan ja uudistetaan toimintoja. Kesällä 2019 valmistuu Perhetalo, johon myös osa vuodeosastoalueen tiimeistä sijoittuu. Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään kanssamme myös uutta toimintaa. Alueella hoidetaan kaikki sisätautien erikoisalat, keuhkosairaudet sekä neurologia. Hoitohenkilökunta työskentelee yhden osastonhoitajan alaisena ja työparina hänellä on kaksi apulaisosastonhoitajaa. Osastonhoitajan tehtävänä on johtaa ja kehittää yksikkönsä hoitotyötä ja toimintaa yhdessä moniammatillisen henkilöstön kanssa. Edellytämme johtamisosaamista, hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan kokemus esimiestehtävistä sekä hoitotyön ja toimintaprosessien kehittämisestä. Osastonhoitaja toimii noin 70:n sairaanhoitajan ja lähihoitajan esimiehenä. Osastonhoitajan esimies on Sairaalapalvelujen ylilääkäri.

Kelpoisuutena on tehtävään soveltuva terveysalan korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto ja lisäksi työnjohdollinen ja hallinnollinen lisäkoulutus, riittävä kokemus esimiestehtävistä sekä oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994).

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.esshp.fi

Sairaalapalvelujen ylilääkäri Heikki Laine, puh. 044 351 2283 ja osastonhoitaja Anna-Liisa Hahl, puh. 044 351 2280. Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan