Skip to main content
test
Osastonhoitaja, Koskelan seniorikeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme vakinaiseen toimeen yhtä yhteistä osastonhoitajaa Koskelan seniorikeskuksen ruotsinkielisten hoivayksiköiden kahdelle osastolle C5 ja F2. Molemmat yksiköt ovat 16-paikkaisia.

Osastonhoitajana työtehtäviisi kuuluvat hoitotyön päivittäinen johtaminen sekä vastuu hoitotyön kehittämisestä. Toimit kahden ruotsinkielisen hoivayksikön lähiesihenkilönä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, näyttöä kehittämistyössä mukanaolosta ja työkokemusta vastaavantyyppisestä työstä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen terveydenhuollon esihenkilötyöstä sekä kahden yksikön esihenkilöydestä.

Henkilökuntamme on innostunutta ja osaavaa. Arvostamme hyvää työilmapiiriä ja perehdytämme sinut tehtävääsi. Käytössämme on Apotti-asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointijärjestelmä. Toteutamme terveet työajat -periaatetta.

Uuden seniorikeskuksen uudisrakennushanke on käynnistymässä vuonna 2023.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten alennuksia kulttuuri- ja liikuntapalveluihin, työmatkasetelit sekä kaupunkipyöräedun. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Luemme eduksi:

Kokemusta muutosjohtamisesta ja haasteellisten tilanteiden johtamisesta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. ylihoitaja Teea Snellman, teea.snellman@hel.fi, p. 09 310 45990
vs. johtaja Päivi Kujala, paivi.kujala@hel.fi, 09 310 50998

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koskelan seniorikeskus / ruotsinkielinen osasto F 2

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Hospitaalinkulku 7, F-talo, 00600 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat