Skip to main content
test

Sodankylän kunnan ikäihmisten palvelut hakee 26.9.2022 klo 16.00 mennessä

OSASTONHOITAJAA kotihoitoon

Oletko kiinnostunut monipuolisesta, jatkuvasti kehittyvästä ja vaikuttavasta työstä ikäihmisten parissa. Tule tekemään merkityksellistä työtä Sodankylän kotihoitoon.

Kotihoidon osastonhoitaja vastaa ikääntyneiden kotiin annettavien palvelujen kokonaisuudesta. Osastonhoitajan tehtäviin kuuluu mm. henkilöstön johtamista, kotiin annettavien palveluiden myöntämistä ja kehittämistä, omalta osaltaan yhteistyö ja osallistuminen muiden ikäihmisten palvelujen suunnittelu- ja kehittämistyöhön. Kotihoidon osastonhoitaja toimii tarvittaessa ikäihmisten palvelujohtajan sijaisena.

Osastonhoitajan tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä vaihtuvissa tilanteissa, halua kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti sekä aloitekykyä ja valmiutta viedä eteenpäin muutoksia. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toiminnallisten muutosten johtamiseen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Lisäksi tarjoamme E-passi -edun, kattavat työterveyspalvelut, soveltuvan etätyömahdollisuuden. Tukenasi on ammattitaitoinen kotihoidon henkilökunta ja ikäihmisten esihenkilöiden tiimi.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito ja -koulutus. Lisäksi tulee olla laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Eduksi katsotaan aikaisempi työskentely ikäihmisten kanssa.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Sote-sopimus mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 462282. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. ikäihmisten palvelujohtaja Maaret Siikaluoma p. 040 5306679

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.


Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat