Osastonhoitaja, Neuvolatoiminta - Espoon kaupunki

Osastonhoitaja, Neuvolatoiminta - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Oletko juuri sinä etsimämme lisävahvistus Espoon neuvolatoiminnan aktiiviseen ja innovatiiviseen joukkoon?Tarjoamme haastavan ja monipuolisen toimintaympäristön, jossa asiakaslähtöisyys, tavoitteellisuus ja toiminnan kehittäminen sekä kustannustehokkuus ovat keskiössä. Osastonhoitajan tehtäviin kuuluvat vastuualueensa talouden ja henkilöstön johtaminen sekä espoolaisen neuvolatoiminnan strategian mukainen kehittäminen yhdessä henkilöstön ja johdon kanssa. Osastonhoitaja työskentelee neuvolatoiminnan päällikön alaisuudessa ja on terveydenhoidon laajennetun johtoryhmän jäsen. Lisäksi hän on neuvolatoiminnan edustajana monialaisissa verkostoissa ja työryhmissä.Toivomme sinulta vahvaa johtamiskokemusta, ratkaisukeskeistä työotetta ja perhekeskus-orientaatiota. Erityisen tärkeänä pidämme näkemystä tulevaisuuden haasteisiin, mikä näkyy mm. innostuksena kehittää ja kokeilla digitalisaation mahdollisuuksia neuvolatoiminnassa. Virka täytetään 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Ryhmähaastattelu on suunniteltu pidettäväksi 9.8.2019 ja yksilöhaastattelut 15.8.2019.
Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai yliopistossa suoritettu soveltuva alempi korkeakoulututkinto, joihin sisältyy tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutus tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto lisättynä vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutuksella sekä kaikkien tutkintojen lisäksi terveydenhuollon työkokemusta.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään esimieskokemusta ja sopivuutta esimiestehtäviin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
Arvostamme laaja-alaista terveydenhuollon osaamista, esiintymistaitoja, Lean -johtamisen tuntemusta sekä kielitaitoa.

  • Espoon neuvolatoiminta
  • TyöpaikkaVakinainen
  • esp-2-468-19
  • 3223,70 €/kk
  • 18.7.2019 - 7.8.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Neuvolatoiminnan päällikkö Arja Erma 050 344 4583 etunimi.sukunimi@espoo.fi 27-28.6.2019 to-pe ja 29.7. - 2.8.2019 ma-pe

Espoon neuvolatoiminta
Osoite: Kamreerintie 2 B, 02770 Espoo

Tutustu työnantajaan