Osastonhoitaja (nuorisopsykiatrian osastot A7 ja K7, Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  19.7.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme Sairaala Novan nuorisopsykiatrian osastoille A7 ja K7 vakituiseen virkasuhteeseen

OSASTONHOITAJAA (palveluvastaava)

Sairaala Novan psykiatrian nuorisopsykiatrian osastoilla työskentelet moniammatillisten työryhmien esihenkilönä, ja tehtäviisi kuuluvat henkilöstöratkaisut ja toiminnan organisoiminen. Olet mukana toiminnan ja talouden suunnittelussa sekä kehittämässä tulevaisuuden psykiatrian osastohoitoa 13-17-vuotiaille nuorille. Tässä tehtävässä pääset olemaan osa nuorekasta ja kehitysmyönteistä työyhteisöä!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä iloisessa ja innovatiivisessa esihenkilötiimissä, monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvällä palvelualalla, työsi tueksi ammattitaitoisen ja sitoutuneen moniammatillisen työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Teet työtä tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa.

Työaikamuotona on liukuva työaika ja työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti ja aiempi osaamisesi huomioiden. Käytössämme on lisäksi sähköinen perehdytysohjelmisto Intro, joka vahvistaa suunnitelmallista ja aikataulutettua perehdytystämme.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto ja laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyys, palvelualueen ja palveluyksikön tuntemus sekä riittävä johtamiskokemus.

Arvostamme päätöksentekokykyä sekä kykyä tehdä töitä niin tiimissä, verkostoissa kuin itsenäisestikin. Kokemus työskentelystä nuorisopsykiatrialla luetaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Virkasuhteessa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Haastattelut on suunniteltu pidettävän viikolla 35 (26.8.-30.8.)

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anne Toivonen, ylihoitaja

p. 044 702 2088

anne.toivonen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan