test
Osastonhoitaja, nuorisopsykiatrian yksikkö - Tampereen yliopistollinen sairaala

Osastonhoitajan virka nuorisopsykiatrian poliklinikalla.

Virkahaku on julkaistu uudestaan, ja aiemmassa haussa 28.12.2021 mennessä hakemuksensa jättäneet huomioidaan haussa. Viran kelpoisuusehtoa on tarkennettu.

Osastonhoitajana vastaat päivittäisen työn johtamisesta, toiminnan organisoinnista sekä henkilöstön osaamisen ja työn kehittämisestä. Suunnittelet ja kehität toimintaa yhteistyössä yksikön apulaisylilääkärin, vastuualuejohdon ja yksikön henkilöstön kanssa.

Edellytämme sinulta vahvaa, laaja-alaista hoitotyön osaamista, kokemusta nuorisopsykiatrisesta hoitotyöstä sekä kokemusta muutoksen johtamisesta ja kehittämistyöstä.

Arvostamme vankkaa esihenkilökokemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä johtaa toimintaa moniammatillisessa, muuttuvassa toimintaympäristössä sekä taitoa kehittää asiakaslähtöisiä toimintamalleja.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja innostavan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Sinulla on mahdollisuus haastaa osaamisesi ja asiantuntemuksesi sekä kehittyä ammattilaisena niin esihenkilötyön kuin moniammatillisten palveluprosessienkin osalta. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi toimii vastuualueen esimiesten tiimi. Kehitämme työtämme ja työotettamme jatkuvasti ja tässä tukena on paitsi vastuualueen omat kehittämisprosessit, myös yliopistosairaalan tarjoamat kattavat koulutuspalvelut erilaisine mahdollisuuksineen.

Kelpoisuusehto on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja ylempi korkeakoulututkinto.

Virkaan valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Viran koeaika on 6 kk. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Riitta Vento, puh. 044 472 9636, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Riitta Vento, puh. 044 472 9636, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Nuorisopsykiatrian yksikkö

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Nuorisopsykiatrian vastuualueen ensisijainen tavoite on tuottaa laadukkaita nuorisopsykiatrisia tutkimuksia ja näyttöön perustuvia hoitoja vaikeista mielenterveyden häiriöistä kärsiville nuoruusikäi-sille perheineen. Vastuualueella toimivat 12-paikkainen osasto, viikko-osasto, poliklinikka, tutkimus- ja akuuttityöryhmä, intensiiviyksiköt sekä EVA-yksikkö. Sairaala toimii opetussairaalana.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat