test
Osastonhoitaja (os 2. ja os 3.) - Lohjan kaupunki

Haemme OSASTONHOITAJAA (1) toistaiseksi voimassa olevaan toimeen Ikääntyneiden palvelualueelle, Kuntoutuksen ja hoivan palveluyksiköön terveyskeskuksen osastoille 2 ja 3.

Osastoilla on yhteensä 40 potilaspaikkaa, jotka ovat profiloituneet hoitamaan mm. geriatrisia-, sisätautisia- ja infektiopotilaita sekä ortopedisiä kuntoutuspotilaita. Osasto 3 on lisäksi profiloitunut hoitamaan palliatiivisessa hoidossa ja saattohoidossa olevia potilaita. Osastoillamme 2 ja 3 työskentelee osastonhoitajan lisäksi yli 30 hoitotyön ja kuntoutuksen sekä lääketieteen ammattilaista.

Lohjan terveyskeskuksessa on yhteensä neljä osastoa, joista kaksi sijaitsee keskustan terveysasemalla (osastot 2 ja 3) ja kaksi Tynninharjun terveysaseman yhteydessä (Arviointiosasto ja osasto 5). Terveyskeskuksen osastot tekevät tiivistä yhteistyötä omaisten lisäksi palveluohjauksen, kotiutustiimin, kotihoidon, asumispalveluyksiköiden, sairaalan ym. sidosryhmien kanssa.

Osastonhoitaja vastaa osastojen 2 ja 3 lähiesimiestehtävistä, taloudesta sekä hoitotyön kehittämisestä yhteistyössä ylihoitajan ja muiden osastonhoitajien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva terveydenhuollon korkeakoulututkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme joustavuutta, kehittämismyönteistä työotetta ja hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja. Lisäksi arvostamme paineensieto- ja sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Odotamme sinulta johtamis- ja talousosaamista, innovatiivisuutta, organisointikykyä ja kehittävää työotetta.
Hakijalle katsotaan eduksi kokemus geriatrisesta hoitotyöstä. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Haastattelut pidetään vko 5 ja 6.

Palkka on 3097,06 €/kk, SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Ylihoitaja Hannele Patjas puh. 044 369 1121, hannele.patjas@lohja.fi
Sosiaali- ja terveysjohtaja Tuula Suominen puh. 044 374 1291, tuula.m.suominen@lohja.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 28.1.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-16-22
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kuntoutus ja hoiva
Osoite: Ojamonkatu 36, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat