Skip to main content
test
Osastonhoitaja, Pohjoisen neuvolat - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tule esihenkilöksi johtamaan kolmen neuvolan toimintaa! Osastonhoitajana toimit lähiesihenkilönä 20 terveydenhoitajalle ja lähihoitajalle. Kyseessä on 13.11.2023 alkava perhevapaan sijaisuus, jonka kesto selviää haastatteluihin mennessä.

Etsimme huipputiimimme perhevapaan sijaisuuteen neuvolatyön osaajaa, jolla on halu kehittyä osaavaksi johtajaksi. Tiimimme kuuluu kolme osastonhoitajaa ja ylihoitajaa. Tarjoamme erinomaisen perehdytyksen sekä vahvan tuen johtamiselle, ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä tehtävässä.

Työ on monipaikkaista ja siihen kuuluu myös etäjohtamista. Esihenkilötyön lisäksi tehtäviin kuuluu myös palveluiden ja hoitoprosessien kehittämistä. Teemme yhteistyötä monien eri ammattiryhmien kanssa. Vastaat päivittäisen toiminnan sujuvuudesta. Osallistut työn kehittämiseen valmentavalla työotteella. Olet mukana erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja strategian ja muutosten jalkauttamisessa.

Hakuprosessissa käytetään videohaastattelua viikolla 40. Live haastattelut pidetään 11.10.2023.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Ajantasaista työkokemusta neuvolatyöstä, näkemyksellisyyttä, linjakkuutta, innostusta ja toimeenpanokykyä, kyvyn refektoida omaa toimintaa, halun kehittyä johtamistyössä, ratkaisukeskeisyyttä, tiimityötaitoja ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Luemme eduksi aiemman kokemuksen esihenkilötyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Neuvola ja lapsiperheiden kotipalvelu, Pohjoisen neuvolat (Maunula, Oulunkylä, Paloheinä)
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTEPE-01-596-23
  • 13.11.2023
  • 3381,32 e/kk + mahdollinen kokemuslisä
  • 15.9.2023 - 4.10.2023 16:00
  • Terveydenhuoltoalan johdon tehtävätUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Ylihoitaja Virpi Aromaa, virpi.aromaa@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Neuvola ja lapsiperheiden kotipalvelu, Pohjoisen neuvolat (Maunula, Oulunkylä, Paloheinä)

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Kylänvanhimmantie 25, 00640 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat