Skip to main content
test
Osastonhoitaja, Psykoosiosasto P2 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme osastonhoitajaa Tyks Psykiatrian toimialueelle. Toimen ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alussa on Psykoosit vastuualueen psykoosiosastolla P2, Salon Halikossa.

Suljetulla akuutilla vastaanotto-osastolla hoidetaan psykoosisairauksista kärsiviä potilaita moniammatillisessa työryhmässä. Osastolla on 12 potilaspaikkaa. Toimimme potilaslähtöisesti, omahoitajuus ja perhekeskeisyys ovat tärkeimpiä työtapojamme.

Osastonhoitajana johdat osaston päivittäistä toimintaa ja toimit hoitohenkilöstön lähiesimiehenä. Tehtäviisi kuuluvat toiminnan organisointi ja suunnittelu yhdessä ylihoitajan ja vastuulääkärin kanssa muuttuvassa organisaatiossa. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä toimialueen muiden osastonhoitajien kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti koko Psykiatrian toimialueella, jossa on erinomaiset kouluttautumismahdollisuudet sekä ison organisaation tarjoamat henkilöstöedut.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on haasteita pelkäämätön asenne, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä omaat hyvää paineensietokykyä. Toivomme sinulta kokemusta lähiesimies- ja kehittämistehtävistä sekä osaamista psykiatrisesta hoitotyöstä. Arvostamme joustavuutta sekä halua kehittää yksikkösi toimintaa. Eduksi katsomme ruotsinkielen taidon.

Työaika on 38,25 h/viikko. Koeaika on 4 kuukautta. Haastattelut pyrimme järjestämään viikolla 29.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Maria Oksanen-Mäkelä (maria.oksanen-makela@tyks.fi), p. 050 5561 448 tai osastonhoitaja Katja Ernvall (katja.ernvall@tyks.fi), p. 044 7724 286.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9P Psykoosit

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Märyntie 1, 25250 Märynummi
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat