Skip to main content
test
Osastonhoitaja, Seututerveyskeskus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

OSASTONHOITAJAA

Seututerveyskeskukseen (www.seututk.fi) Keuruun alueelle. Osastonhoitajan tehtäväalue käsittää Keuruun terveysaseman vastaanoton ja sairaalan sekä Multian ja Petäjäveden terveysasemien vastaanotot. Työpiste sijaitsee pääasiallisesti Keuruun terveysasemalla.

Tämä tehtävä on sinua varten, mikäli pystyt toimimaan joustavasti muuttuvissa tilanteissa sekä haluat kehittää ammattitaitoasi ja toimia työyksikkösi parhaaksi. Osastonhoitajan tehtävässä vastaat osaltasi toiminnan edellyttämän henkilöstön resursoinnista, osaamisen varmistamisesta ja työn kehittämisestä. Suunnittelet ja kehität yksikkösi toimintaa yhteistyössä Keuruun alueen apulaisylilääkärin, henkilöstön ja alueen sidosryhmien kanssa ja vastaat omalta osaltasi työ- ja potilasturvallisuuteen liittyvien asioiden hoitamisesta. Työssäsi pääset kehittämään toimintamalleja sekä vastaanottojen että sairaalan osalta.

Tehtävässäsi sinulla on tukena apulaisosastonhoitajat, jotka työskentelevät sekä vastaanotolla että sairaalassa. Työtäsi tukevat myös tiivis kollegajoukko sekä esihenkilösi.

Osastonhoitajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyyttä tai laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyyttä ja riittävää johtamiskoulutusta. Työssä suoriutuminen menestyksekkäästi edellyttää aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja näyttöä johtamisosaamisesta.

Joustavuus ja halu kehittää toimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kyky muutosten läpi viemiseen yhteistyössä henkilöstön kanssa, ovat arvostettavia ja tarpeellisia ominaisuuksia tästä työstä kiinnostuneelle. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta toiminnan tuntemusta, hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aloitteellisuutta. Hyvä paineensietokyky ja kyky hallita nopeasti muuttuvia tilanteita ovat tehtävässä suureksi eduksi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Noudatamme koeaikaa.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää Kuntarekry-järjestelmän hakemuspohjaa tai täyttää vain yhteystiedot ja jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:
.
ajalla 30.6-8.7
toimitusjohtaja Eva Pihlamaa-Tuononen
p. 014 269 3772
eva.pihlamaa-tuononen@seututk.fi
.
ajalla 30.6-17.7
ylihoitaja Sanna Porkka-Hokkanen
p. 014 269 5905
sanna.porkka-hokkanen@seututk.fi
.
18.7 alkaen
ylihoitaja Tuula Antinaho
p. 014 269 0400
tuula.antinaho@seututk.fi

Lisätietoja

Seututerveyskeskus

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.


Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu

Sinulle suositellut työpaikat