test
Osastonhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Johdettavanasi on muistisairautta sairastavien hoitoon erikoistunut ryhmäkoti ja lyhytaikaishoidon yksikkö ja varahenkilöstö. Asiakaspaikkoja on yhteensä 24.

Esimiestyön keskiössä on asiakaslähtöinen muistisairaiden ikäihmisten hoitotyö ja kuntoutus sekä tarvittaessa myös saattohoito. Osastonhoitajana tehtävänäsi on varmistaa, että hoitotyö on laadukasta ja vaikuttavaa. Työssä korostuu päivittäinen hoitotyön johtaminen sosiaali- ja tyerveysalan tavoitteiden mukaisesti. Johtamistyön keskiössä on Lean-kehittämisen vahvistaminen ja Apotin käyttöönoton myötä tulleet toiminalliset muutokset.

Haemme innostunutta ja joustavaa, kehittämismyönteistä esihenkilöä. Arvostamme kokemusta esihenkilötyöstä ja vanhustenhuollosta, aktiivista läsnäoloa arjen hoitotyössä, hyvää stressin ja paineen sietokykyä sekä kykyä johtaa muuttuvia tilanteita.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, jotka löydät osoitteesta http://www.helsinkirekry.fi

Työsuhde alkaa 1.2.22 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehdot:

Ylempi korkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: Aikaisemman kokemuksen hoitotyön lähiesimiestyöstä. Arvostamme RAI-järjestelmän tuntemusta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Pohjoinen palvelualue, Syystien seniorikeskus, Ryhmäkoti Syyskoti
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-2155-21
  • 1.2.2022
  • 3151,48 €/kk
  • 30.12.2021 - 28.1.2022 15:00
  • Terveydenhuoltoalan johdon tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Maria Sarkio p. 09 310 24267, 040 3344222, maria.sarkio@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Pohjoinen palvelualue, Syystien seniorikeskus, Ryhmäkoti Syyskoti

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Takaniitynkuja 3, 00780 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat