Osastonhoitaja, Sotekoti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OSASTONHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Akuutti24:ään, Lahteen.

Akuutti24:ään kuuluu Akuutti24:n ensihoitopalvelu, kotisairaala, päivystys, päivystysosasto sekä Sosiaali- ja terveystoimen koordinaatio- ja tilannekeskus (Sotekoti). Etsimme henkilöstöhallintoon ja prosessien eteenpäin viemiseen motivoitunutta akuuttitoimialueen ammattilaista vahvistamaan esimiestiimiämme.

Osastonhoitajana vastuualueenasi on Sosiaali- ja terveystoimen koordinaatio- ja tilannekeskuksen toiminnot, varsinkin kotisairaalan ja päivystysapu 116117 -toimintojen osalta. Vastaat Sotekotin lähiesimiestyöstä hoitohenkilöstön osalta ja olet vahvasti kehittämässä Sotekotissa ja 116117-puhelinneuvonnassa tehtävää hoitotyötä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä ottaa vastuuta ja toimia itsenäisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä positiivista asennetta.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta ja terveystieteiden ylempää korkeakoulututkintoa, ylempää amk-tutkintoa tai muuta johtamisen ja esimiestyön lisäkoulutusta sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme kokemusta työnjohdollisista tehtävistä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Ensihoitopäällikkö Sami Rive
puh. 044 440 6139
tavoitettavissa viikolla 39

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Akuutti24, Akuutti24 Kenttäpalvelut
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!