test

Osastonhoitaja, Suun terveydenhuolto

Hakuaika päättyy  30.11.2023 14:00

Haemme osastonhoitajaa suun terveydenhuoltoon. Viran vastaanotto 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule meille suun terveydenhuollon mukavaan porukkaan tekemään mielenkiintoista ja vaihtelevaa osastonhoitajan työtä! Vastuualueena ovat Kauhavan, Lapuan ja Järvi-Pohjanmaan suun terveydenhuollon vastaanotot. Virka on uusi, joten sinulla on mahdollisuus olla alusta lähtien luomassa ja kehittämässä omaa työtäsi. Lähimmät työtoverisi ovat suun terveydenhuollon yhteinen apulaisosastonhoitaja, muut osastonhoitajat, sekä hoitotyön päällikkö.

Arvostamme isojen kokonaisuuksien hallintaa, ratkaisukeskeistä työotetta, vastuullisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tärkeässä roolissa on sinun persoonasi ja avoin ja välitön suhtautuminen henkilökuntaan.

Kelpoisuusehtona osastonhoitajan virkaan on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö sekä ylempi korkeakoulututkinto (YAMK tai tiedekorkeakoulu, johtamisen ja/tai hallinnon opinnot) ja tehtävään soveltuva ammatillinen työkokemus. Asetamme suuren painoarvon suun terveydenhuollon tuntemukselle ja ammattiosaamiselle.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään 12.12.2023.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Anne Tietäväinen, suun terveydenhuollon hoitotyön päällikkö
p. 044 7902315
anne.tietavainen@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan