Osastonhoitaja: terveysasema, Joensuu (ID5221) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 3.11.2021 mennessä OSASTONHOITAJAN virka.

Haemme osastonhoitajaa Tuupovaaran, Kiihtelysvaaran ja Enon terveysasemille. Terveysasemien osastonhoitaja vastaa asemien henkilöstöhallinnosta, päivittäisjohtamisesta, päivittäisen toiminnan organisoinnista ja sen kehittämisestä.

Tehtävä on tarkoitettu juuri sinulle, jos vahvuutesi ovat ihmisten ja toiminnan johtamisessa sekä kehittämisessä. Osastonhoitajan työtehtävässä korostuvat moniammatillinen yhteistyö, tavoitteellinen, strategian mukainen työskentelytapa sekä työyhteisö- ja muutosjohtaminen. Osastonhoitaja vastaa työyksikkönsä hoitotyön toimintalähtöisestä suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä sekä talouden seurannasta ja sidosryhmätyöskentelystä. Osastonhoitajalla on perehtymisen ja työn tukena tiivis lähiesimiesverkosto ja ylihoitajayhteistyö.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja moniammatillisen yhteistyön taitoja sekä halua ja innovatiivista kykyä kehittää yksikön toimintaa. Esimieskokemuksen lisäksi arvostamme positiivista asennetta, innostavaa työotetta sekä valmiutta tukea työntekijöitä muuttuvassa toimintaympäristössä. Hyvä paineensietokyky ja kyky hallita nopeasti muuttuvia tilanteita ovat tehtävän hoidossa tarpeellisia ominaisuuksia.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3283,43 euroa kuukaudessa.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virka täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja Hannele Pussinen, hannele.pussinen@siunsote.fi

Tässä hakemuksessa käytetään anonyymia eli nimetöntä rekrytointia. Haluamme turvata aidosti kaikille tasa-arvoisen kohtelun rekrytoinnissa. Valinta tehdään koulutuksen, osaamisen sekä työkokemuksen perusteella. Älä laita liitteitä. Täytä kaikki järjestelmän kysymät tiedot. Jätä avoimesta kirjoituksesta pois kaikki syrjinnän perusteena olevat asiat (ikä, uskonto, sukupuoli, perhetausta jne.) Katso tarkempi ohjeistus tästä linkistä: ohje

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.10.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5221
  • 14.10.2021 - 3.11.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat