Skip to main content
test
Osastonhoitaja, välinehuolto - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme joukkoomme tiimihenkistä osastonhoitajaa Satakunnan sairaanhoitopiirin SataDiag liikelaitoksen välinehuoltoon. Tule kehittämään maakunnallista välinehuoltotoimintaa yhdessä 80 välinehuoltajan, osastonhoitajan, osastoinsinöörin ja välinehuoltopäällikön kanssa. Työpaikkasi välinehuollossa pitää sisällään Satasairaalassa välinehuoltokeskuksen ja 10 sisäistä asiakasyksikköä ja lisäksi 10 maakunnassa sijaitsevaa asiakasyksikköä. Päivittäisen toiminnan ja suunnittelun lisäksi työhön kuuluu mm. palvelussuhdeasioiden hoitaminen ja työkykyjohtaminen.

Osastonhoitajaa tarvitsemme vahvistamaan välinehuoltomme johtoa ja henkilöstöhallintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä neuvottelu- ja yhteistyökykyä. Kokemus esimiestyöstä ja välinehuoltoalan tuntemus sekä hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva terveystieteiden tai hallintotieteiden (sosiaali- ja terveys-hallintotiede) korkeakoulututkinto, tai alansa erikoistumistutkinto tai terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto, tai ammattikorkeakoulututkinto/keskiasteen tutkinto molemmat täydennettynä vähintään 30 opintopisteen hallinnon opinnoilla sekä kaikissa edellä tarkoitetuissa vaihtoehdoissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus ja kokemusta hoitoalan tehtävistä.

Palkkaus määräytyy SOTE -sopimuksen mukaan. Käytämme valinnoissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimeen lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 ja 48a§) mukaista rokotussuojaa

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

www.satasairaala.fi, www.satadiag.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Välinehuoltopäällikkö Tuija Haapanen puh. 044 707 5290 tai
osastonhoitaja Marjo Haavisto (ajalla 3-9.10.2022) puh. 044 707 7430
sähköposti etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Lisätietoja

Välinehuolto

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisiasekä lääke-ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat