Osastonhoitaja vanhuspalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Osastonhoitaja vanhuspalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluissa tuotetaan ja hallinnoidaan palveluja ikääntyville. Palvelurakenteen painopisteenä on kotona asumisen tukeminen ja etenkin kuntouttavan ja ennaltaehkäisevän toiminnan tehostaminen. Palveluja tuotetaan monituottajamallilla, sekä omana tuotantona että osto- ja palvelusetelipalveluina. Vanhuspalveluiden budjetti on noin 90 milj. euroa, henkilöstöä on reilut 900 henkilöä.

Haemme nyt Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden pitkäaikaishoidon osastolle

OSASTONHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen ammattilainen - meillä Jyväskylän vanhuspalveluissa on tarjolla mielenkiintoinen työ osastonhoitajana pitkäaikaishoidon osastolla. Osastonhoitajana toimit työryhmäsi lähiesimiehenä, mutta rooliisi kuuluu myös palvelupäällikön varahenkilönä toimiminen. Pääset osallistumaan vanhusten asumispalveluiden kehittämiseen ja vaikuttamaan tulevaisuuden vanhuspalveluiden muotoutumiseen.

Osastonhoitajana vastaat pitkäaikaishoidon osasto 1:n toiminnasta (henkilöstö, talous, laatu ja operatiivinen johtaminen). Osastolla on 43 asukaspaikkaa ja henkilöstöä 33. Osastonhoitaja kuuluu ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon johtoryhmään, johon kuuluu 15 kollegaa. Palvelupäällikön varahenkilönä toimit ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon palvelupäällikön sijaisena, osallistut kehittämishankkeisiin, laadun hallintaan ja strategiseen suunnitteluun.

Tarjoamme Sinulle laajat verkostot, moniammatillisen työyhteisön, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä ikäihmisten palveluiden parissa. Meillä työtä tehdään hyvässä työporukassa tekemisen meiningillä. Tervetuloa osaksi osaavaa ja innostunutta ammattilaisten joukkoamme!

Kelpoisuusehtona on vähintään tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Katsomme eduksi vanhuspalveluiden tuntemuksen, kokemuksen esimies- ja kehittämistehtävistä sekä johtamisesta suoritetut opinnot. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia verkostoissa ja lainsäädännön tuntemusta. Odotamme Sinulta kannustavaa, osallistuvaa ja osallistavaa otetta esimies- ja kehittämistyöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytyksi. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (LOVE/LOP) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi palvelussuhteen alussa.

Haastattelut pyritään järjestämään 31.10. ja 1.11. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Eeva-Liisa Tammi, puh. 014 266 3825 (14.10. klo 8-10, 15.10. klo 14-16 ja 17.10. klo 14-16)
Sähköpostitse: eeva-liisa.tammi@jyvaskyla.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!