test
OSASTONHOITAJAN sijaisuus MPY - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Maakunnalliseen hankkeeseen siirtymisen johdosta meillä avautuu osastonhoitajan sijaisuus mielenterveys- ja päihdeyksikköön (MPY) kahdeksi vuodeksi (3.1.2022 - 31.12.2023).
Yksikkö tuottaa avomuotoisia mielenterveys- ja päihdepalveluita Riihimäen, Hausjärven ja Lopen 18 vuotta täyttäneille asukkaille.
Osastonhoitaja toimii yksikön lähiesihenkilönä vastaten osaltaan henkilöstö- ja taloushallinnosta sekä yksikön toiminnan jatkuvasta kehittämisestä ja asetettujen tavoitteiden toteutumisesta yhteistyössä yksikön vastuulääkärin kanssa. Työaikaan sisältyy hallinnollisten tehtävien lisäksi myös asiakastyötä.

Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta, oman työn organisointitaitoja, työkokemusta lähijohtamisesta sekä mielenterveys-, päihde- ja verkostotyöstä.
Pääset töihin reippaaseen ja iloiseen moniammatilliseen tiimiin.
Odotamme, että olet ratkaisukeskeinen, systemaattinen, aikaansaava sekä omaat reippaan ja avoimen asenteen uusia asioita kohtaan. Joustavuus sekä kiireen- sekä muutoksensietokyky ovat myös arvostettavia taitoja tässä työssä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus (sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja) ja soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai alan soveltuva alempi korkeakoulututkinto / opistoasteen tutkinto täydennettynä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla.


Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
Yh Auli Anttila, 019-758 5815, auli.anttila@riihimaki.fi ja oh Heidi Kemmo, 019- 758 5511, heidi.kemmo@riihimaki.fi

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdetyö
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat