Osastonhoitajan virka - Lapuan kaupunki

Osastonhoitajan virka - Lapuan kaupunki

Akuutti- ja kuntoutusosaston osastonhoitajan virka

Haemme osastonhoitajaa Lapuan kaupungin terveyskeskuksen akuutti- ja kuntoutusosastolle 1.9.2019 alkaen. Akuutti- ja kuntoutusosastolla on 28 potilaspaikkaa ja yksikössä pääpaino on lyhytaikaisessa hoidossa, kuntoutuksessa ja saattohoidossa.

Osastonhoitajan tehtäviin osastolla kuuluvat henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon tehtävät sekä toiminnan organisointi ja kehittäminen omalla vastuualueellaan. Em. tehtävien lisäksi osastonhoitaja osallistuu myös välittömään hoitotyöhön.

Viran hoitamiselle eduksi luetaan johtamisosaaminen, ammatillinen osaaminen, kokonaisuuksien hallinta sekä kyky toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävät johtamisen tai hallinnon opinnot tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys sekä lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus sekä riittävä kokemus alansa tehtävästä.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Viran täytössä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukainen. Lapuan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemus tulee jättää viimeistään perjantaina 24.5.2019 klo: 15.00 mennessä.
Virkaan haetaan ensisijaisesti tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella.
Toissijaisesti on mahdollisesti jättää hakemus osoitteeseen perusturvajohtaja Piia Aro, Valtuustontie 8, 62100 Lapua.
Kuoreen merkintä: Akuutti- ja kuntoutusosaston osastonhoitajan virka.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Virkaa koskeviin tiedusteluihin vastaa hoitotyön johtaja Carita Liljamo puh. 044 4384 803.

Akuutti- ja kuntoutusosasto, Lapuan kaupunki
Osoite: Sairaalantie 3, 62100 Lapua

Lapua on noin 14 500 asukkaan kaupunki Seinäjoen läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lapua on kasvava, energinen, toimivien palveluiden sekä monipuolisen kulttuurin ja viihtyisän ympäristön kaupunki.
Lapuan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan