Osastonhoitajan virka - Siilinjärven kunta

Haemme osastonhoitajaa tehostetun palveluasumisen yksikköön Vanhan Pappilan palvelukotiin. Etsimämme henkilö on motivoitunut ja sitoutunut kehittämään ikäihmisten palveluasumista. Pääasiallisina tehtävinä ovat yksikön henkilöjohtaminen ja toiminnan ohjaaminen, suunittelu ja koordinointi sekä omaa yksikköä koskeva päätöksenteon valmistelu ja toimivallan puitteissa päätöksenteko.
Tehtävän hakuaikaa jatketaan siten, että hakemukset tulee jättää viimeistään 19.3.2021 kello 15:00. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan ilman uutta hakemusta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon johtamisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto TAI soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon alempi tiedekorkeakoulututkinto, joka sisältää johtamisopintoja vähintään 30 op ja laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto

Viranhoitamiselle eduksi luetaan hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, reagointikyky nopeasti muuttuviin tilanteisiin, kannustavuus ja määrätietoisuus sekä kehittämistarpeiden tunnistaminen. Lisäksi kokemus hoitotyön kehittämistehtävistä ja lähiesimiestyöstä katsotaan eduksi.

Virkaa haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan haastatteluun tulevat hakijat. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.

Hakijan tulee toimittaa ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esittää todistus tartuntatautilain 48 §:n edellyttämästä rokotussuojasta. Osastonhoitajan virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja Siilinjärven kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan.

Mikäli hakija haluaa hakea Siilinjärven kunnan sisältä useampaa tehtävää yhtä aikaa, on hakijan täytettävä jokaiseen rekrytointiprosessiin oma hakemuksensa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa hoiva- ja vanhuspalvelujohtaja Marja Kavilo, puh. 044 740 1957/ marja.kavilo@siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Hoiva- ja vanhuspalvelut, Asumispalvelut
Osoite: Risuharjuntie 5, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka