test
Osastonhoitajan virka - Kuusamon kaupunki

OSASTONHOITAJAN VIRKA
ensisijainen sijoituspaikka Akuuttiosasto

Oletko innostunut kehittäjä, joka tuntee akuutin hoitotyön luonteen?
Haemme 27.9.2021 alkaen osastonhoitajaa Kuusamon terveyskeskuksen akuuttiosastolle
Akuuttiosasto on 45-paikkainen osasto, missä potilaiden keskimääräinen hoitoaika on 4 - 5vrk. Osastolla työskentelee lääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja ja kotiutushoitaja. Osasto toimii sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoiden työssäoppimispaikkana. Potilaat tulevat osastolle terveyskeskuksen päivystyksestä ja jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Potilastietojärjestelmä on LifeCare.

Osastonhoitajana vastaat päivittäisen toiminnan ja talouden johtamisesta sekä toiminnan kehittämisestä. Työparinasi on vastaava sairaanhoitajaa, jonka kanssa jaat vastuualueet. Kuusamossa sinua odottaa energinen hoitotyön ammattilaisten joukko, jonka osaaminen ja kehitysmyönteisyys näkyy jokapäiväisessä toiminnassa.
Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa sosiaali- ja terveydenhuollon ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta, kokemusta esimiestyöstä ja henkilöstöjohtamisesta. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä luovuutta arjen tilanteiden ratkaisuun ja kehittämismyönteisen ilmapiirin luomiseen. Arvostamme kokemusta akuutista hoitotyöstä.

Noudatamme viran täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 10.12.2021 klo 15.00. Hakemukset tehtävään tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain 386740. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoa antaa hoitotyön johtaja Marjo Jurmu p.0400 392 611 , marjo.jurmu@kuusamo.fi

Kuusamo 26.10.2021
Perusturva

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa hoitotyön johtaja Marjo Jurmu p.0400 392 611 , marjo.jurmu@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat