Osastonhoitajan virka, Joensuu (id2537) - Siun sote

Osastonhoitajan virka, Joensuu (id2537) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sotessa on haettavana 24.10.2019 mennessä OSASTONHOITAJAN virka
Haemme osastonhoitajaa mielenterveys- ja päihdepalveluihin läntiselle ja eteläiselle alueelle. Työtehtävän pääasiallinen toimipiste on Joensuussa.
Työtehtävään kuuluu alueilla työskentelevän hoitohenkilökunnan lähiesimiestyö ja mielenterveys- ja päihdetyön dynaaminen kehittäminen alueilla. Osastonhoitaja toimii esimiehenä vastaanottotyötä, psykiatrista kuntoutustyötä, päihdetyötä ja ryhmämuotoista hoitoa tekevälle hoitohenkilökunnalle.
Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä ja esimiestyöstä. Erityisesti arvostamme kykyä organisoida ja kehittää mielenterveys- ja päihdetyötä näyttöön perustuen, innovatiivisesti ja aktiivisesti.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi terveydenhuollon maisterinkoulutuksen. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia.
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Työtehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Kysy lisätietoja ylihoitaja Kirsti Sainola-Rodriguez puh. 050 387 7842.
Jätä sähköinen hakemus.
Joensuussa 23.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2537
  • 23.9.2019 - 24.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!