Osastonhoitajan virka, Kitee (id2510) - Siun sote

Osastonhoitajan virka, Kitee (id2510) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun Sotessa on haettavana 17.10.2019 mennessä OSASTONHOITAJAN virka
Haemme osastonhoitajaa suun terveydenhuoltoon eteläiselle alueelle. Viran sijoittumispaikkana on virkasuhteen alussa Kitee. Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle.
Osastonhoitaja toimii hoitohenkilökunnan lähiesimiehenä vastaten työyksikön toiminnan ja prosessien kehittämisestä, henkilöstöjohtamisesta sekä talouden hallinnasta.
Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Tehtävässä tulee olla valmis liikkumaan eri yksiköiden välillä mutta myös johtamaan toimintaa etänä erilaisia viestintävälineitä käyttäen. Tehtäviin voi sisältyä myös suun terveydenhuollon käytännön hoitotyötä. Oikomishoidon tehtävien hallinta katsotaan eduksi.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Kysy lisätietoja johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen virva.vanttinen@siunsote.fi p. 013 330 6013 tai osastonhoitaja Hanna Piiroinen hanna.piiroinen@siunsote.fi p. 013 330 9607.
Jätä sähköinen hakemus.
Joensuussa 16.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2510
  • 16.9.2019 - 17.10.2019 23:59
  • KiteePohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!