test
Osastonhoitajan virka, osastot A31 ja A32 - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme osastonhoitajaa sisätautien osastoille A31 ja A32

Etsimme joukkoomme sinua, joka olet innovatiivinen ja halukas kehittämään potilaslähtöisiä toimintamalleja. Tehtävässäsi vastaat yksikön hoitotyön osaamisen johtamisesta ja kehittämisestä sekä potilasturvallisuudesta näyttöön perustuen. Lisäksi osallistut yksikön toiminnan ja talouden suunnitteluun ja seurantaan.

Arvostamme vahvaa kykyä organisoida ja kehittää yksikön toimintaa muuttuvissa tilanteissa, valmiutta joustavuuteen, hyviä yhteistyötaitoja ja taitoa työskennellä moniammatillisessa tiimissä. Lisäksi arvostamme aloitekykyä, sitoutumista tehtävään sekä oman osaamisen kehittämistä toimintalähtöisesti. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

A31 on 23 potilaspaikkainen keuhko- ja infektiosairauksien vuodeosasto ja A32 on akuutti kardiologian ja munuaissairauksien vuodeosasto, jossa on 27 potilaspaikkaa. Osastot tarjoavat korkeatasoista asiantuntemukseen perustuvaa erikoissairaanhoitoa. Hoito pyritään toteuttamaan yksilöllisesti ja ihmisläheisesti potilaan sen hetkisiin lääketieteellisiin ja hoitotyön tarpeisiin vastaten.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi joko alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 22.11.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. ylihoitaja Kristiina Raitanen
p. 050 474 4504
kristiina.raitanen(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Konservatiivinen toiminta-alue
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat