Osastonlääkäri - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Tervetuloa meille osastonlääkäriksi!

Haemme kahta osastonlääkäriä vakituiseen virkaan akuuttiosastoille 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Osastoilla on yhteensä 52 potilaspaikkaa ja kaksi lääkäriä kummallakin osastolla. Osastonlääkärin työn tukena on vahva senioriohjaus, vakituisissa viroissa on mm. kaksi geriatria ja yksi palliatiivisen erityispätevyyden omaava lääkäri.

Tarjoamme kehittämis- ja koulutusmyönteisen työyhteisön ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit! Panostamme hyvään perehdytykseen, koulutukseen ja kouluttautumiseen. Palkkaus on kilpailukykyinen. Meillä on erikoislääkärien koulutusoikeudet geriatriaan (2 v), yleislääketieteeseen, sekä palliatiiviset erityispätevyyskoulutusoikeudet.

Sairaalan tulosalueeseen kuuluu osastojen lisäksi geriatrian poliklinikka, kotisairaala ja sen sisällä palliatiivinen poliklinikka, hoidamme myös kotihoidon ja palveluasumisen lääkäritarpeita. Toinen akuuttiosastomme toimii lisäksi palliatiivisten potilaidemme lupapaikkaosastona.

Kelpoisuusehto: laillistettu lääkäri

Hakuilmoitus ja hakuohjeet ovat kokonaisuudessaan luettavissa kuntarekry.fi - palvelussa, työavain 353244. Haku 29.4.2021 klo 12.00 mennessä!

Lisätietoja

https://riihimaenseudunterveyskeskus.fi/

Tutustu työnantajaan

ylilääkäri Terhi Mäntymaa, sairaalan tulosalue, puh. 019 758 5563.
johtajaylilääkäri Jarmo Lappalainen, puh. 019 758 5510

Sairaalan tulosalue
Osoite: Kontiontie 77, 11120 Riihimäki

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä vastaa Riihimäen seudun perusterveydenhuollosta. Kuntayhtymään kuuluvat Hausjärven ja Lopen kunnat sekä Riihimäen kaupunki, väestöpohja yhteensä noin 47 000.

Sinulle suositellut työpaikat