test

Osastonlääkäri, Lähipalvelusairaala, Nokia

Hakuaika päättyy  15.4.2024 23:59

Pirkanmaan sydämessä Nokialla on paikka lääkärille, joka haluaa hoitaa potilaita kokonaisvaltaisesti, innostuneen tiimin jäsenenä.

Osastolla työskentelee kaksi lääkäriä sekä laaja, moniammatillinen tiimi. Haemme osastonlääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen Nokian lähipalvelusairaalaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn uusissa, käytännön tarpeiden mukaan suunnitelluissa ja rakennetuissa tiloissa, jotka antavat toimivan ja viihtyisän ympäristön työskentelylle. Hyvinvointialueen lähisairaalaverkoston antama vertaistuki ja yhteiskehittäminen tuovat tukea, virkistystä sekä hyviä ideoita käytännön työhön ja kehittämiseen. Lisäksi paikalliset yhteistyökumppanit kompaktissa Nokian sote-keskuksen rakennuksessa muodostavat oman verkostonsa.

Hyvinvointialue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä urallasi. Lisäksi saat käyttöösi Pirkanmaan hyvinvointialueen kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Nokialle kuljet kätevästi, vaikka junalla Tampereen keskustasta vartissa tai nopeiden ajoreittien kautta kauempaakin. Talon tapoja pääset rakentamaan ja muokkaamaan yhdessä tiimin kanssa, joten toivommekin sinulta positiivista asennetta tiimityöskentelyyn ja kehittämiseen. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi. Toivomuksena on, että virkaan tuleva lääkäri toimisi koulutuksessa olevien lääkäreiden ohjaajana.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Eduksi luemme yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkärin koulutuksen, sekä kokemuksen perustason (osasto)työstä.

Vakituinen virka alkaa sopimuksen mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Viran hakuaikaa on jatkettu, ja ennen 1.3.2024 toimitetut hakemukset huomioidaan haussa.

Liity joukkoomme kehittämään uuden yksikkömme toimintaa ja toteuttamaan laadukasta potilashoitoa Nokialle. Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta.

Yhteystiedot

Liisa Länsipuro, etunimi.sukunimi@pirha.fi, p. 040 538 6092

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan