Osastonlääkäri - Lohjan kaupunki

Osastonlääkäri - Lohjan kaupunki

Haemme osastonlääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen palliatiiviseen hoitoon profiloituneelle osastollemme, jolla hoidetaan myös yleismedisiinisiä potilaita.

Osasto toimii tukiosastona kotihoidon palliatiivisille potilaille. Yhteistyö erikoissairaanhoidon, kotihoidon ja kotisairaalan kanssa on tiivistä. Tukenasi on moniammatillinen tiimi.

Hakijan tulee olla laillistettu lääkäri. Toivomme sinulta kiinnostusta palliatiivisten potilaiden hoitoon. Meillä on koulutusoikeudet geriatriaan ja tarvittaessa saat vapaata palliatiivisen erityspätevyyden suorittamiseen.

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä 1.8.2019. Työ on kokoaikainen 38,25 tuntia viikossa, osa-aikaisuus ja muut työsuhteen ehdot ovat neuvoteltavissa.

Palkkaus LS:n mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

apulaisylilääkäri, geriatri Kati Launonen, puh. 044 369 2840
ylilääkäri Tanja Nummila, puh. 044 374 0475
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 24.5.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-103-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Geriatriset lääkäripalvelut
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Tutustu työnantajaan