Osastonlääkäri, sairaalapalvelut, Espoon sairaala

Hakuaika päättyy  21.6.2024 15:45

Tulisitko erikoislääkäriksi Espoon sairaalaan, ortogeriatriselle kuntoutusosastolle? Tarjolla innostava ja vastuullinen työ vakituisessa virkasuhteessa.

Matka meille on lyhyt, Espoon sairaala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Jorvin sairaalakampuksella, yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Mitä itse työhösi kuuluu? Pääset kehittämään ortopedisen potilaan hoitoketjua ja toimit 15 potilaan pienryhmässä osastonlääkärinä. Osastolla on yhteensä 60 potilaspaikkaa. Työ ei sisällä päivystämistä, mutta voit halutessasi tehdä kliinistä lisätyötä osastopäivystäjänä päivystysosastollamme viikonloppuisin. Työyhteisömme on mukava ja työparinasi toimii apulaisylilääkärimme sekä osastoiden muut erikoislääkärit.

Sairaalan viihtyisät ja modernit tilat on suunniteltu erityisesti kuntoutusta tukeviksi. Ortogeriatrisella osastollamme on kohta kymmenen vuoden ajan toiminut lonkkaliukumäki, joka sisältää viikoittaisen ortopedin kierron.

Mahdollisuus työnkiertoon? Halutessasi voit siirtyä sairaalan sisällä muillekin kuntoutusosastoille.

Työn voit aloittaa 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarvittaessa osa-aikatyön mahdollisuus.

Potilastietojärjestelmänä Lifecare.

Miltä kuulostaa, voisiko Espoon sairaalasta löytyä uusi työpaikkasi?

Kelpoisuusvaatimus: soveltuvan alan erikoislääkäri (geriatria, yleislääketiede)

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa ylilääkäri Hannele Ekstam, hannele.ekstam@luvn.fi, puh. 043 826 6891.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan