test
Osastonlääkäri / Sairaalapalvelut/Kuntoutusosasto - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin Sairaalapalveluiden palveluryhmään kuuluu mm. kuusi kuntoutusosastoa ja geriatrian poliklinikka. Kuntoutusosastot vastaavat potilaiden akuuttihoidon jälkeisestä sairaalakuntoutuksesta. Osa potilaista tulee osastolle terveydentilan ja toimintakyvyn sekä kuntoutustarpeen arviointia varten. Kuntoutusosastojen keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat muut sosiaali- ja terveyspalveluryhmät, perusterveydenhuolto, kotihoidon työntekijät ja omalääkärit, omaiset, kolmas sektori sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri. Toiminnan tavoitteena on kuntouttavan moniammatillisen hoitotyön keinoin mahdollistaa potilaan kotona selviytyminen tai palveluasuminen.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme vakituiseen virkaan osastonlääkäriä, jonka sijoituspaikka on Hatanpään puistosairaala tai Rauhaniemen sairaala.

Osastonlääkärin työ perustuu potilaan geriatriseen arviointiin, jossa kiinnitetään huomiota erityisesti toimintakykyyn, kognitioon, sekavuustilaan, ravitsemustilaan ja lääkitykseen. Osastonlääkäri vastaa potilaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta, hoitoon ottamisesta ja kotiuttamisesta moniammatillisessa tiimissä. Osastonlääkärin toimii erikoisalansa asiantuntijana ja osallistuu työpaikan kehitys- ja opetustyöhön. Työhön kuuluu oman alan kehityksen aktiivinen seuraaminen ja uusien metodien soveltaminen käytännön työhön. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset moniammatillista yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme halua kehittää itseään ja yksikön toimintaa sekä joustavuutta.

Sairaala toimii opetussairaalana. Sairaalapalvelujen luento-opetuksen lisäksi on mahdollista osallistua yliopistosairaalan koulutuksiin. Sairaalassa on hyvät työtilat ja sijainti järvien välittömässä läheisyydessä. Tehtävää on mahdollista räätälöidä valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Sairaalapalvelujen päivystys on ulkoistettu.

Sairauskertomusjärjestelmänä käytössä on Pegasos.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu geriatrian, yleislääketieteen tai muu soveltuva erikoislääkäri. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja kokemusta vanhuspotilaiden hoitamisesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi luemme kokemuksen sairaalassa työskentelystä.

Palkkaus on virkaehtosopimuksen mukainen. Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS, virka täytetään sopimuksen mukaan. Mahdollisuus liukuvaan työaikaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkärit Tomi Niemi, puh. 041 731 1007 tai tomi.niemi(at)tampere.fi, Leonid Ackerman, puh. 040 800 4129 tai leonid.ackerman(at)tampere.fi ja hallintoylilääkäri Sanna Määttänen, puh. 040 806 3669, sanna.maattanen(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 24.1.2022.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkärit Tomi Niemi, puh. 041 731 1007 tai tomi.niemi(at)tampere.fi, Leonid Ackerman, puh. 040 800 4129 tai leonid.ackerman(at)tampere.fi ja hallintoylilääkäri Sanna Määttänen, puh. 040 806 3669, sanna.maattanen(at)tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sairaalapalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Gauffininkatu 3, 33900 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat