Skip to main content
test
Osastonlääkäri, silmäyksikkö - Kanta-Hämeen keskussairaala

Tervetuloa moniammatillisesti toimivaan, kehittyvään, pieneen ja pippuriseen työyhteisöön Kanta-Hämeen keskussairaalan silmätautien yksikköön. Etsimme osastonlääkäriä vakituiseen virkaan silmäyksikköön Hämeenlinnaan. Tässä on elämäsi tilaisuus kouluttautua silmän takaosan kirurgiaan!

Silmätautien yksikössä työskentelee ylilääkärin lisäksi kahdeksan erikoislääkäriä sekä kaksi erikoistuvaa lääkäriä. Sairaalamme on opetussairaala. Yksikössä on panostettu viime vuosina oikea-aikaiseen hoitoon pääsyyn ja yleisimpien sairauksien hoitoprosessien hiomiseen. Meillä on meneillään useita kehityshankkeita ja uuden Assi-sairaalan myötä saamme uudet tilat vuonna 2026.

Meillä on tiivis työyhteisö ja mahtava yhteishenki #KantisUnited. Olemme innostuneita oppimaan uutta ja aina valmiita kehittämään toimintaamme ja teemme tiivistä yhteistyötä yliopistosairaalan kanssa. Meillä on käytössä osittainen etätyömahdollisuus. Tarjoamme myös mahdollisuutta osa-aikaiseen työhön.

Edellytämme silmätautien erikoislääkärin oikeutta tai tutkintoa.

Sinä rohkea kollega - tule meille osastonlääkäriksi ja kehittämään osaamistasi silmätautien yksikköön!

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotusten tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. 1.1.2023 henkilökuntamme siirtyy uuden hyvinvointialueen organisaatioon ja hyvinvointialueen henkilöstöetuudet päätetään kuluvan vuoden aikana.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylilääkäri Arttu Heinonen puh. 03 629 3895 tai arttu.heinonen@khshp.fi
Tulosalueylilääkäri, operatiivinen tulosalue Kati Kortelainen puh. 03 629 3522 tai kati.kortelainen@khshp.fi

Lisätietoja

Silmäyksikkö

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. 1.1.2023 henkilökuntamme siirtyy uuden hyvinvointialueen organisaatioon ja hyvinvointialueen henkilöstöetuudet päätetään kuluvan vuoden aikana. Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy noin 6 700 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä organisaatioista.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat