Osastonlääkäri / Sosiaali- ja terveyspalvelut - Tampereen kaupunki

Haemme Tampereen kaupungin perusterveydenhuollon sairaalapalveluihin OSASTONLÄÄKÄRIÄ.

Uudistamme Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluja. Osana uudistusta kokosimme perusterveydenhuollon sairaalapalvelut omaan palveluryhmäänsä. Sairaalaosastoja on yhteensä yhdeksän ja henkilökuntaa 330.

Osastonlääkärinä olet mukana käynnistämässä uutta sairaalaosastoa ja kehittämässä sen toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu erikoislääkäri. Eduksi katsotaan erikoistuminen geriatrian, yleislääketieteen, sisätautien tai neurologian erikoisaloille.

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ mahdottoman mukavassa porukassa? Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja seniorituen, monipuolisen työnkuvan, jossa toiveesi huomioidaan. Meillä on osaava ja kehitysmyönteinen moniammatillinen työyhteisö.

Valitun tulee esittää nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 1.3.2021.

Tiedustelut: vs. hallintoylilääkäri Lauri Seinelä, p. 040 806 3669 tai sähköpostitse lauri.seinela(at)tampere.fi.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut: vs. hallintoylilääkäri Lauri Seinelä, p. 040 806 3669 tai sähköpostitse lauri.seinela(at)tampere.fi.

Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka