test

Osastonlääkäri, vammaispalvelut

Hakuaika päättyy  1.12.2023 15:00

Etsimme vammaispalveluiden vaativan tuen osaamiskeskukseen osastonlääkäriä. Vaativan tuen palvelut sijoittuvat hyvinvointialueella aikuisten palveluiden toimialueelle. Toimipisteemme sijaitsee Ulvilassa.

Vaativan tuen palvelut tarjoavat erityispalveluita vammaisille henkilöille.
Vaativan tuen osaamiskeskuksessa toimii erityispoliklinikka, vaativan tuen yksikkö sekä moniammattilisen tuen palvelut. Osastonlääkärinä tehtäväalueellesi kuuluu pääasiallisesti erityispoliklinikan kliininen työ, lääketieteen kokonaiskoordinointi vammaispalveluissa sekä asiantuntija- ja verkostotyö monialaisissa työryhmissä.

Edellyttämme Sinulta kykyä laaja-alaiseen yhteistyöhön sekä kehittämistehtävään Satakunnan hyvinvointialueella perus- ja erityistason kanssa. Vaativan tuen osaamiskeskus toimii tiiviissä yhteistyössä muiden vastuu- ja toimialueiden kanssa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä monipuolisen tehtäväkuvan ja osaavan työyhteisön, joka toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme työsi tueksi mahdollisuuden konsultatiivisen yhteistyöhön kehitysvammalääketieteen huippuosaajan kanssa.
Saat käyttöösi liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta. Osittainen etätyö on mahdollista.

Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta.

Meiltä löydät myös vastapainoa työlle! Satakunnassa on tapahtumia ympäri vuoden, harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja asuminen huippuedullista!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin oikeudet. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös lääketieteen lisensiaatit, joilla on laillistetun lääkärin oikeudet.

Viran palkkaus lääkärien palkkauksesta annettujen säännösten mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä rikostaustaote 30 vrk:n kuluessa. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Palveluesimies Riitta Niemi, p.044 707 4033
Vastuuyksikön päällikkö Katja Alamäki, p.044 707 4036
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@sata.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme! 

Tutustu työnantajaan