Osastonlääkäri, vammaispalvelut, Ulvila

Hakuaika päättyy  27.6.2024 15:00

Nyt olisi unelmien työpaikka tarjolla!

Etsimme vammaispalveluiden vaativan tuen osaamiskeskukseen osastonlääkäriä. Vaativan tuen palvelut sijoittuvat hyvinvointialueella aikuisten palveluiden toimialueelle. Toimipisteemme sijaitsee Ulvilassa.

Vaativan tuen palvelut tarjoavat erityispalveluita vammaisille henkilöille.
Vaativan tuen osaamiskeskuksessa toimii erityispoliklinikka, vaativan tuen yksikkö sekä moniammatillisen vaativan tuen palvelut. Osastonlääkärinä tehtäväalueellesi kuuluu pääasiallisesti työskentely vaativan tuen yksikössä sekä asiantuntija- ja verkostotyö sekä päätöksenteko viranhaltijana monialaisissa työryhmissä. Työ on pääsääntöisesti arkipäivisin virka-aikaisesti tapahtuvaa työtä, joka ei sisällä päivystysvelvollisuutta!

Edellytämme Sinulta kykyä laaja-alaiseen yhteistyöhön sekä kehitysmyönteistä ja innovatiivista työotetta. Toimit osastonylilääkärin työparina osana monialaista asiantuntijatyöryhmää. Työn sisältöön avo- ja laitospalveluiden välillä voit vaikuttaa oman osaamisalueittesi mukaisesti. Täydennämme asiantuntijaryhmämme resurssia tarpeen mukaan ostopalveluilla. Vaativan tuen osaamiskeskus toimii tiiviissä yhteistyössä muiden vastuu- ja toimialueiden kanssa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä monipuolisen tehtäväkuvan ja osaavan työyhteisön, joka toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme työsi tueksi mahdollisuuden konsultatiivisen yhteistyöhön kehitysvammalääketieteen huippuosaajan kanssa.
Saat käyttöösi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta. Osittainen etätyö on mahdollista.

Meiltä löydät myös vastapainoa työlle! Satakunnassa on tapahtumia ympäri vuoden, harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja asuminen huippuedullista!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin oikeudet. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös lääketieteen lisensiaatit, joilla on laillistetun lääkärin oikeudet.

Viran palkkaus lääkärien palkkauksesta annettujen säännösten mukaan.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut p.044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Palveluesimies Riitta Niemi, p.044 707 4033

Vastuuyksikön päällikkö Katja Alamäki, p.044 707 4036

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan