test
Osastonlääkärin kesäsijaisuuksia, Satasairaala - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Lääketieteen kandidaatti, onko sinulla työt kesälle 2022 vielä haussa?

Meillä on vielä muutama sijaisuus neurologialla, keuhkosairauksilla sekä kuntoutuksen ja fysiatrian erikoisalalla Porissa. Satasairaala tuottaa erikoissairaanhoidon palvelut Satakunnassa 3700 työntekijän voimin - meillä sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä loistavassa työyhteisössä.

Neurologialla työnkuvaasi kuuluvat neurologian akuutin vuodeosaston lääkärin tehtävät erikoistuvan lääkärin ja neurologian kouluttajalääkäreiden ohjauksessa. Erikoislääkärimme ohjaa Sinua joka päivä potilastyössäsi ja on koko työpäivän konsultoitavissa. Akuutit aivoverenkiertohäiriöt ovat suurin sairausryhmämme. Opetamme akuutin vuodeosastotyön lisäksi neurologisissa toimenpiteissä, kuten likvornäytteen otossa ja likvordreenin asetuksessa. Satasairaala on maamme ainut keskussairaala, jossa neurologian apulaisprofessori kouluttaa ympärivuotisesti

Fysiatrialla työnkuvaasi kuuluu mahdollisuus työskennellä kuntoutusosastolla (avh/ neurokuntoutus) ja /tai polikliinisesti kipupoliklinikalla tai fysiatrian poliklinikalla. Yksikössä on mahdollista tutustua myös invasiivisiin kivunhoitoihin (selän ja olkapään puudutukset/ hermostimulaatiot).

Keuhkosairauksilla pääset tutustumaan keuhkosairauksien koko kirjoon. Opetamme osastolla, miten hoidetaan keuhkoahtaumataudin pahenemisvaihetta ja erilaisista syistä johtuvaa hengityksen vajaatoimintaa happihoidolla ja 2pv-hoidolla. Hoidamme vaikeita pneumonioita, diagnosoimme keuhkosyöpää ja selvittelemme syytä pleuranesteen lisääntymiseen. Voit tutustua uniapnean diagnostiikkaan ja laitehoitojen aloitukseen ym. Poliklinikalla voit tutkia esim. astma-, keuhkofibroosi- ym. potilaita, tutustua astmapotilaan hoitoon biologisilla lääkkeillä ja siedätyshoidon toteutukseen. Erikoislääkäri tai erikoistuva lääkäri on tukenasi joka päivä.

Kelpoisuusvaatimuksena kesäsijaisuuksiin on vähintään neljän vuoden lääketieteen opinnot. Lisäksi sinulla tulisi olla suoritettuna sen erikoisalan opintojaksot, johon kuuluviin tehtäviin haet.

Edellytämme valituilta hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Palkkaus sairaalalääkärien sopimuksen mukaisesti.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Hakemuksella voit ilmoittaa, oletko kiinnostunut neurologian, fysiatrian vai/ja keuhkosairauksien sijaisuudesta. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan kuluessa, joten jätä hakemuksesi pikaisesti.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Neurologia: ylilääkäri Juha Puustinen, juha.puustinen@satasairaaala.fi, p.044 707 7806
Fysiatria: ylilääkäri Hannu Heikkilä, hannu.heikkila@satasairaala.fi, p.044 707 3302
Keuhkosairaudet: ylilääkäri Eija Nieminen, eija.nieminen@satasairaala.fi, p.044 707 7091

Lisätietoja

Konservatiivisen hoidon toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat