Osastonlääkärin sijaisuus - Kangasalan kaupunki

Osastonlääkärin sijaisuus - Kangasalan kaupunki

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, joka tarjoaa perusterveydenhuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. Kangasalan kaupunginsairaalassa on 64 potilaspaikkaa kolmeen tiimiin jaettuna. Jokaisessa tiimissä työskentelee lääkäri.

Haettavana osastonlääkärin sijaisuus Kangasalan kaupunginsairaalassa ajalle 1.1.-30.9.2020, mahdollisesti pidempäänkin.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkärin pätevyys ja kokemus ikäihmisten hoidosta sekä saattohoidosta katsotaan eduksi hakijalle.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn vireässä ja aktiivisesti toimintaansa kehittävässä terveyskeskuksessa. Meillä on kannustava työilmapiiri, mahdollisuus koulutukseen, ammatissa kehittymiseen ja oman työn kehittämiseen sekä kilpailukykyinen palkkaus. Osastotyön lisäksi on mahdollista osallistua geriatriseen poliklinikkatyöhön. Potilastietojärjestelmänä on Mediatri.

Hakemukset pyydetään täyttämään sähköisesti 20.10.2019 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Kangasala on savuton työnantaja. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut: avopalveluiden ylilääkäri Liisa Joutsiniemi p. 044 4860 414, liisa.joutsiniemi@kangasala.fi, johtava ylilääkäri Tiina Viitaniemi p. 040 1336 725, tiina.viitaniemi@kangasala.fi tai osastonlääkäri Yrjö Lagus p. 040 1336 707, yrjo.lagus@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.