Osastonsihteeri (2), kesätyö, lapset ja naiset - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Tarjoamme sinulle osastonsihteerin kesäsijaisuutta lasten ja naisten tulosalueella (vähintään 2 kesäsijaisuutta). Tulosalueemme käsittää naisten sekä lasten ja nuorten vastuualueet. Naisten vastuualueella hoidetaan raskaana olevia ja synnyttäjiä, vastasyntyneitä sekä naistentauteja sairastavia potilaita. Lasten ja nuorten vastuualue käsittää useita lastentautien, lastenkirurgian ja lastenneurologian erikoisaloja. Tulosalueemme hoitotyössä korostuvat perhelähtöisyys ja vauvamyönteisyys. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta voi sisältää kaksivuorotyötä ja viikonlopputyötä.

Osastonsihteerien työ lasten ja naisten tulosalueella sisältää potilaiden sisään- ja uloskirjauksia, potilaiden ilmoittautumista, ajanvarausta, puhelinpalvelua ja erilaisten potilastietojärjestelmien hallintaa. Potilaat tulevat yksiköihin ajanvarauksella tai päivystyksellisesti.

Toivomme Sinulta aktiivista työotetta, oma-aloitteellisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme monipuolista palveluosaamista, ruuhkatilanteiden hallintaa sekä aikaisempaa kokemusta osastonsihteerin työstä terveydenhuollossa.

Osastonsihteerin kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva terveysalan perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ylihoitaja Jaana Roininen, p. 040 822 1526 ja osastonhoitaja Liisa Puirava, p. 040 731 1067, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Lasten ja naisten tulosalue, Lasten ja naisten TA:n yhteiset, Osastonsihteerit LaNa
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.