Osastonsihteeri (2), kesätyö, lapset ja naiset - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Tarjoamme sinulle osastonsihteerin toimen kesäsijaisuutta lasten ja naisten tulosalueella (vähintään kaksi kesäsijaisuutta). Synnytysten ja naisten vastuualueella keskitytään raskaana olevien ja synnyttäjien lisäksi naistentautien sairauksien hoitoon. Lasten ja nuorten vastuualue käsittää useita erikoisaloja mm. lasten tehohoidon, kirurgian ja sisätaudit. Koko tulosalueen hoitotyössä korostuu perhelähtöisyys ja vauvamyönteisyys. Sijaisuus alkaa viimeistään kesäkuun alussa ja jatkuu ainakin elokuun puoliväliin 2021. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta voi sisältää kaksivuorotyötä ja viikonlopputyötä.

Osastonsihteerien työ lasten ja naisten tulosalueella sisältää potilaiden sisään- ja uloskirjauksia, potilaiden ilmoittautumista, ajanvarausta, puhelinpalvelua ja erilaisten potilastietojärjestelmien hallintaa. Potilaat tulevat yksiköihin ajanvarauksella tai päivystyksellisesti.

Arvostamme monipuolista palveluosaamista sekä ruuhkatilanteiden hallintaa. Toivomme Sinulta aktiivista työotetta, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta osastonsihteerin työstä terveydenhuollossa.

Osastonsihteerin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi
opistoasteinen tutkinto tai soveltuva terveysalan perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ- ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Saara Saarela, p. .040 731 1067, ylihoitaja Jaana Roininen, p. 040 822 1526.
S-posti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa - linkistä.

Oulun yliopistollinen sairaala, Lasten ja naisten tulosalue, Osastosihteerit
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat