test
Osastonsihteeri (2), Silmäkeskus - Tampereen yliopistollinen sairaala

2 OSASTONSIHTEERIN sijaisuutta, Tays Silmäkeskuksessa.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Osastonsihteerinä tehtäviisi kuuluvat tekstinkäsittely, sanelunpurku, asiakaspalvelu, toimistotehtävät ja ajanvaraus.

Edellytämme aiempaa kokemusta osastonsihteerin tehtävistä tai muulta soveltuvalta alalta. Lisäksi edellytämme hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Arvostamme asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta sekä halua oppia uutta. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta Uranus-potilastietojärjestelmän käytöstä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus, ja työaika on kokoaikatyö. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus (toimi), jossa aloitus on sopimuksen mukaan ja kesto 31.8.2022 saakka. Koeajan kesto on puolet sijaisuuden kestosta.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Pauliina Wallius-Reinvall, puh. 03 311 66604 tai pauliina.wallius-reinvall(at)pshp.fi.

Täytämme sijaisuudet heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.
Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Pauliina Wallius-Reinvall, puh. 03 311 66604 tai pauliina.wallius-reinvall(at)pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Biokatu 14, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat