Osastonsihteeri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Osastonsihteeri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin asiakas- ja toimistopalveluissa on haettavana 23.09.2018 klo 15.00 mennessä.

2 OSASTONSIHTEERIN TOINTA (VARAHENKILÖ)

Varahenkilöstö korvaa eri työyksiköiden välitöntä ja lyhytaikaista sijaistarvetta. Työ on 2-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona osastonsihteerin toimiin on nimikesuojattu lähihoitaja tai osastoavustajan, osastonsihteerin tai terveydenhuollon sihteerin koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta toimistotehtävistä terveydenhuollon alalta. Varahenkilöltä edellytetään kehityshalukkuutta, monitaitoisuutta, joustavuutta, muutosvalmiutta ja hyviä työyhteisötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämään rokotussuojaa. Tehtäviin valittujen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valinnan vahvistamista. Toimissa on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Tuula Kelottijärvi, 040 548 3980. Sähköpostitse tuula.kelottijarvi@lshp.fi.

Rovaniemellä 23.8.2019
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Tuula Kelottijärvi, 040 548 3980. Sähköpostitse tuula.kelottijarvi@lshp.fi.

Sairaanhoidolliset tukipalvelut, Asiakas- ja toimistopalvelut
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!