Osastonsihteeri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin asiakas- ja toimistopalveluissa on haettavana 8.2.2021 klo 15.00 mennessä

OSASTONSIHTEERIN TOIMI (VARAHENKILÖ)

Osastonsihteeri/varahenkilö korvaa eri työskentely-yksiköissä työskentelevien osastonsihteereiden ja tekstinkäsittelyhenkilöstön sijaistarvetta. Työ on 2-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona osastonsihteerin toimeen on nimikesuojattu lähihoitaja tai osastoavustajan, osastonsihteerin tai terveydenhuollon sihteerin koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta toimistotehtävistä terveydenhuollon alalta. Varahenkilöltä edellytetään kehityshalukkuutta, monitaitoisuutta, joustavuutta, muutosvalmiutta ja hyviä työyhteisötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tuula Kelottijärvi, 040 548 3980. Sähköpostitse tuula.kelottijarvi@lshp.fi.


Rovaniemellä 11.1.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Tuula Kelottijärvi, 040 548 3980. Sähköpostitse tuula.kelottijarvi@lshp.fi.

Sairaanhoidolliset tukipalvelut, Asiakas- ja toimistopalvelut
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!