Osastonsihteeri - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee osastonsihteereitä eripituisiin määräaikaisiin kesäsijaisuuksiin osastonsihteeripalveluihin. Aloitusajankohta katsotaan sopimuksen mukaan ja yksiköstä riippuen työt voivat alkaa jo heti valintapäätösten jälkeen. Ole nopea, sillä paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Osastonsihteeripalveluissa työskentelee noin 110 sihteeriä potilashallinnollisissa ja sanelunpurun tehtävissä tuottaen palveluita Essoten vastuualueille.

Tehtävänkuvaan kuuluu osastonsihteerin potilashallinnolliset tehtävät, kuten potilaan hoidon järjestelyt sekä tutkimusten ja aikojen varaus. Työ sisältää asiakaspalvelua puhelimitse ja kasvokkain sekä työpisteestä riippuen sanelunpurkua.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinto, soveltuva toisen asteen ammattitutkinto tai tätä vastaava aikaisempi tutkinto. Eduksi luetaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonsihteeripalveluiden lähiesimies Katja Parkkola, puh. 040 359 8258, katja.parkkola@essote.fi tai osastonsihteeripalveluiden lähiesimies Marjo Paakki, puh. 044 351 6554, marjo.paakki@essote.fi (ajalla 1.3.-5.3.2021).
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!