Osastonsihteeri(5),kesätyö,osastonsihteerit MedTa - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haluatko Sinä tulla Medisiiniselle tulosalueelle moniammatilliseen työyhteisöön osastonsihteerin työhön?

Etsimme osastonsihteeriä tai osastonsihteeriopiskelijaa kesälomasijaisuuksiin medisiiniselle tulosalueelle (vähintään viisi kesäsijaisuutta). Osastonsihteerinä työskentelet joko poliklinikalla tai vuodeosastolla. Työ on päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme Sinulta vastuullisuutta, paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa työ- ja harjoittelukokemusta osastonsihteerin työstä.

Osastonsihteerin kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva terveysalan perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto. Alalle valmistuvat loppuasteen opiskelijat otetaan myös huomioon haussa.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Maarit Simula p. 040 731 4780 ja ylihoitaja Tarja Hulkko p. 040 684 9537 s-postit: etunimi.sukunimi(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Medisiininen tulosalue, Medisiinisen TA:n yhteiset, Osastosihteerit MedTA
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.