test

Osastonsihteeri (5), kesätyö, Somatiikka

Hakuaika päättyy  12.6.2023 14:30

Haemme Oulun yliopistollisen sairaalan Somatiikan toimialueelle tulevalle kesälle 2023 osastonsihteereitä tai osastonsihteeriopiskelijoita kesälomien sijaisuuksiin (vähintään 5 kesäsijaisuutta). Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sijaisuudet ovat kestoltaan eri mittaisia. Osastonsihteerinä työskentelet poliklinikalla, vuodeosastolla, teho-osastolla tai leikkausosastolla. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Odotamme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme aiempaa työ- ja harjoittelukokemusta osastonsihteerin työstä.

Osastonsihteerin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva terveysalan perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto. Alalle valmistuvat loppuvaiheen opiskelijat otetaan myös huomioon haussa.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antavat osastonhoitajat Raija Varanka, p. 040 564 1354, Saara Saarela, p. 040 731 1067, Eriika Kyrönniemi, p. 050 470 8994 ja Tanja Mertaniemi, p. 050 518 8969. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan