Osastonsihteeri, fysiatrian poliklinikka - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme osastonsihteeriä toimistopalvelutiimi Aavaan, tehtävä sijoittuu Kuntoutuksen vastuualueelle Fysiatrian poliklinikalle.

Keskeisiä tehtäviä ovat potilaan hoitoon liittyvät asiat lääkärin vastaanotolla: lähetteen kirjaaminen, skannaus, ajanvaraus, ilmoittautuminen, tutkimusaikojen ohjelmointi, sairauskertomusten kirjoittaminen, jakelu. Erikoisvastaanottoihin liittyvien tutkimusten ajanvaraukset Life time care ja vaikeavamma -vastaanotto, sanelujen kirjoittaminen, asiakaspalvelu ja puhelinpalvelu, laskutustietojen tarkistaminen, tarviketilaukset, ostolaskujen tarkastus ja tiliöinti, kysely/testilomakkeiden tekeminen ja kopioiminen, kokousmuistioiden laatiminen, lääkäreiden ja fysioterapeuttien antamat erillistehtävät.

Odotamme hakijalta positiivista ja palveluhenkistä asennetta, aktiivista ja vastuullista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja mielellään kokemusta LifeCare -tietojärjestelmästä ja sanelunpurkutaitoa.

Työtehtäviin saa perehdytyksen. Tehtävään kuuluu työparin sijaistaminen.
Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä Eksoten toimistopalveluissa.

Hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa merkonomin tai osastonsihteerin koulutus ja aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Eeva-Liisa Väisänen, p. 0400 157 554, eeva-liisa.vaisanen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimistopalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Koulukatu 14, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat