Osastonsihteeri, ihoklinikka - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana kaksi osastonsihteerin toimea Turun yliopistollisen keskussairaalan Medisiinisellä toimialueella. Toimen ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alussa on Ihoklinikka.

Osastonsihteerin päivittäiset tehtävät käsittävät mm. potilaskertomukseen liittyvät toimistotyöt, erilaisten tutkimuspyyntöjen/-tulosten käsittelyyn liittyvät tehtävät, puhelinpalvelun ja yhteydenpidon eri ammattihenkilöiden kanssa sekä sanelunpurkua. Asiakaspalvelutaidot ja potilaslähtöisyys korostuvat osastonsihteerin työssä. Palvelualttius ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ovatkin olennaisia osastonsihteerin taitoja.

Medisiinisellä toimialueella kehitetään osastonsihteereiden toimenkuvaa koko ajan vastaamaan muuttuviin palvelutarpeisiin.

Tule mukaan joukkoomme! Saat mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena soveltuva terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Potilashallinnon atk-järjestelmien (Miranda, Oberon) osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta myös hyvää tekstinkäsittelytaitoa.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Mari Hörkkö p. 02 3132 624.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka