test

Osastonsihteeri, Mikkeli, kesätyöt 2023

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee osastonsihteereitä kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.- 30.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Osastonsihteeripalveluissa työskentelee noin 110 sihteeriä potilashallinnollisissa ja sanelunpurun tehtävissä tuottaen palveluita Eloisan vastuualueille. Osastonsihteerin työtehtäviin kuuluu potilashallinnolliset tehtävät, kuten potilaan hoidon järjestelyt sekä tutkimusten ja aikojen varaus. Työ sisältää asiakaspalvelua puhelimitse ja kasvokkain sekä työpisteestä riippuen sanelunpurkua. Toivomme sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdään jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, soveltuva toisen asteen ammattitutkinto tai tätä vastaava aikaisempi tutkinto.

Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja antaa palveluesimies Katja Parkkola puh. 040 359 8258, katja.parkkola@etelasavonha.fi ja palveluesimies Raisa Lukkarinen puh. 044 351 6554, raisa.lukkarinen@etelasavonha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan