Skip to main content
test
Osastonsihteeri, neuroalojen vastuualue - Tampereen yliopistollinen sairaala

Osastonsihteerin toimi neuroalojen vastuualueella

Neuroalojen vastuualueella tutkitaan ja hoidetaan neurokirurgisia sekä neurologisia potilaita. Sairaala toimii opetussairaalana.

Ensisijainen sijoituspaikka on neurokirurgian poliklinikka sekä neurokirurgian ja korva- ja suusairauksien osastot 6A sekä 6B.

Osastonsihteerinä toimit osana moniammatillista työryhmää. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset osastonsihteerit työt vuodeosastolla sekä poliklinikalla. Keskeisiä työtehtäviä ovat lähetteiden käsittely, ajanvarausten teko, tekstinkäsittely, potilaiden sisään- ja uloskirjaukset sekä asiakaspalvelutehtävät.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä monipuoliset työtehtävät. Pääset mukaan moniosaavaan ja kannustavaan työyhteisöön, jossa lupaamme hyvän perehdytyksen sekä ammatillisen tuen.

Arvostamme aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia, tarkkuutta ja kykyä priorisointiin. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta osastonsihteerin työstä ja aitoa halua työskennellä potilaan parhaaksi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Kotakorpi, puh. 03 311 65515 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 8.8.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-FI/Toimipaikat/Tays_Keskussairaala/Hoitoyksikot/Osasto_6A https://www.tays.fi/fi-FI/Toimipaikat/Tays_Keskussairaala/Hoitoyksikot/Neurokirurgian_poliklinikka

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Kotakorpi, puh. 03 311 65515 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat